Services


Kundesupport

Hurtig respons og opdateringer af jeres produkter, personlig service.

Slideshows

Kan opsættes hvis det passer til din målgruppe, men det sløver også hurtigheden af dit website.

Wordpress / Magento

Er de foretrukne CMS systemer jeg arbejder med.

Tryksager

Jeg opsætter gerne visitkort, postkort, foldere og plakater.

SEO

Søgemaskineoptimering af dit website, jeg kan en del selv, og kender nogle der kan endnu mere.

Logo

Udvikling, design og rentegning af logo, mangler jeres firma et nyt?

Nyhedsbrevssystem

Opsætning i brugervenligt system til udsendelse af nyhedsbreve, samt tilmeldingsforme på dit website.

Responsive designs

Jeg arbejder idag kun med responsive websites og webshops, som betyder at de tilpasses forskellige medier, som smartphones, ipads etc.

et par hurtige...

Jeg har modsat tendensen i branchen ikke noget imod at skilte vores priser. Den normale timeløn ligger på 525,- kr. ex. moms. Så kan der være lidt udsving ved hasteopgaver og aften/weekendarbejde, men ellers er dette til at regne med.

De fleste projekter er dog forud aftalt til faste priser, men derudover og generelt ved opdateringer deslige holder prisen sig der.

Det er selvfølgelig meget afhængig af den enkelte opgave, men som udgangspunkt kan et standard website udarbejdes på nogle uger med det hele, alt efter om alt indhold er klar fra starten.

Alt efter projekt og ønsker,snakker vi sammen per telefon og eventuelt følger op med et første møde. Herefter når vi har den nødvendige info, sender vi et tilbud per mail, som i godkender, og vi går igang med arbejdet med det samme. Der opsættes et preview miljø så i kan få en live status løbende.


Kundesupport

Ud over ovenstående, synes jeg det er værd at nævne kundesupport, som er det der gennem tiderne har været udslagsgivende for at holde en passende kundestrøm i firmaet. Nemlig mund til mund metoden.