Mads Kræn Christensen

Web Designer


Eksplicit er et lille webbureau om man vil, med placering tæt på Århus. Firmaet har eksisteret i over 15 år og har efterhånden udarbejdet en god stak websites, webshops, tryksager, annoncer etc.

Jeg arbejder gerne med flere forskellige CMS systemer, men foretrækker Magento(webshop) og WordPress, da de er et meget brugervenlige og og holdbare systemer, som mine kunder sætter stor pris på.

Priserne er meget fornuftige, har efter sigende en god kundepleje, og har selv små udgifter, hvilket gør mig i stand til at tilbyde kunder nogle professionelle produkter, til meget konkurrencedygtige priser.

Jeg rådgiver og konsulterer omkring hvad der findes på markedet af produkter, og har en god erfaring i hvad der er nødvendigt for dig som kunde at have, og ikke mindst hvad der ikke er nødvendigt, i en jungle af mulige medier og muligheder idag.

  • Jeg benytter mig af forskellige samarbejdspartnere på de opgaver der kræver det.
  • Jeg snakker rent ud af posen i et sprog der er til at forstå, i en jungle af fikse modeord. Produkterne er ofte de samme, de er bare ikke pakket ind i en “fin emballage”, som du betaler for andre steder.
  •  Her er det lysten og friheden der driver værket.

Wordpress
Webdesign
Buzzwords
Rådgivning

Eksempler på referencer

Her et udvalg af produkter som er udarbejdet de seneste år.