Cookies

Hvad er en cookie?

Der anvendes Cookies på stort set alle websites. I nogle tilfælde er en cookie den eneste måde for at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser.

Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies til statistik

Første gang du lander på eksplicit.dk, ser du en knap i bunden med information om cookies. Hvis du ignorerer knappen eller trykker OK, accepterer du at eksplicit.dk registrerer dit besøg, som anvendes til vores Google Analytics statistik.

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der ved hjælp af cookies samler data om, hvordan brugerne bevæger sig rundt på eksplicit.dk. Det fortæller noget om, hvilke sider der er mest besøgte, og hvor mange besøgende siden har. Indsamlingen af data er anonym og bliver kun brugt i forbindelse med at optimere brugeroplevelsen på eksplicit.dk.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Slet eller bloker cookies

Det er altid muligt at ændre dine browser indstillinger og afvise cookies på din computer. Hvordan du tilgår dine indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Se guide her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger og/eller foretager køb via websitet.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos eksplicit.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@eksplicit.dk eller telefon 23398978. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ejer og udgiver af websitet:

eksplicit
Høstvej 8
8200 Århus N
CVR-nr.: 28383940
Telefon: 23398978
email: kontakt@eksplicit.dk

Sidst opdateret: 14. marts 2018